Kotleciarka mięsa na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Maszynka do rozbijania mięsa - kotleciarka marki Victor.
Polecana do restauracji, sklepów mięsnych, stołówek. Przeznaczona jest do nacinania i zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego na kotlety, bitki, steki. Dwa komplety stalowych ostrzy sprawią, że nawet najtwardsze mięs.
Kup kotleciarka w kategorii Maszyny do mięsa taniej - Allegro. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Prasa do mięsa i nie tylko. Dostarczamy maszyny o szerokich zastosowaniach, które w rewelacyjny sposób przyspieszą i ułatwią uciążliwy proces rozbijania innych produktów – za ich pomocą rozbiją Państwo między innymi hamburgery i spody do pizzy, oszczędzając czas i. Skruszacz, steaker, tenderyzator, kotleciarka do mięsa Victor EL.
Porówananie cen produktów, opinie. KOTLECIARKA DO MIĘSA MA-GA KMZMIĘKCZA I NACINA. Przyspiesza obróbkę mięsa i dodatkowo posiada gwarancję najwyższej jakości.
Zamów już dziś maszynkę do mięsa od Hendi! Jako producent kotleciarki PRIMAX przedstawiamy państwu kotleciarkę do mięsa, która odmieni pracę w państwa kuchni. Zobacz inne Wyposażenie hoteli i restauracji, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Profesjonalna kotleciarka do Twojej gastronomii lub masarni. Z chęcią pomożemy w wyborze odpowiednich urządzeń, odpowiadających Twoim wymaganiom i potrzebom.
W tej kategorii znajdziesz urządzenia do rozbijania mięsa na kotlety firHendi, Inoxxi, Ma Ga, Mesko AG Raptor oraz RedFox. Ogłoszenia o tematyce: kotleciarka do mięsa na Sprzedajemy. Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż rzeczy z drugiej ręki. Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp.
SMS) przez Grupę OLX sp. Znajduje zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu. Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania.
Wysokie położenie otworu. Tłuczek do mięsa, maszynka do mielenia mięsa czy kotleciarka powinny się znaleźć w każdej restauracji, która w swoim menu posiada potrawy mięsne. Przyda się także profesjonalna ostrzałka do noży, dzięki której praca będzie sprawna i skuteczna. Naszym flagowym produktem, na który szczególnie pragniemy zwrócić Państwa uwagę. W ofercie najróżniejsze wyposażenie gastronomii, funkcjonalny sprzęt gastronomiczny - sprawdź i zamów online!
Mięso poddane takiej obróbce zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchne i soczyste. Dozownik pozwala na umeszczenie kawałka mięsa o szerokości do cm. Maszyna do skruszania mięsa jest łatwa w obsłudze, a sam proces pracy zajmuje tylko kilka minut. Dwa obrotowe wałki z ostrzami każdy zapewniają optymalne nacinanie mięsa bez deformacji kształtu.
Urządzenie idealne do stołówek, barów, domów weselnych, cateringu - znacznie ułatwia i usprawnia obróbkę mięsa na kotlety czy steki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.