In the kitchen, Japanese chefs are just as demanding where aesthetics are concerned as they are with functionality. MicroCarbide Powder Steel, Rockwell. The knife features an ice-hardene HRC hardness powder steel core blade surrounded by 1layers of steel. Więc - mając w kuchni taki nóż - Klient może przygotować klasyczne potrawy europejskie, śródziemnomorskie, czy azjatyckie.
Tym symbolem wyróżniamy najlepsze sklepy w Allegro. Gdy kupujesz od Super Sprzedawcy, masz pewność doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów.
Choć te luksusowe, kute w japońskim mieści Seki noże do tanich nie należą, zyskują sobie coraz większą grupę miłośników. To wyjątkowo ostry i wytrzymały nóż kuchenny, którego charakterystyczny kształt (przypominający nieco mały tasak) umożliwia bardzo sprawne krojenie oraz szatkowanie owoców i warzyw, a także innych produktów. Make sure this fits by entering your model number. A beautiful Masur Birchwood handle leads into 1layers of steel, precision ground to expose an exquisite flower Damask pattern and a cutting core of ultra-hard Micro-Carbide MCpowdered steel. Najlepsze oferty i okazje z całego świata!
Stalowy rdzeń składa się z 1warstw stali damasceńskiej, co zapewnia oszałamiający wygląd. Ręcznie kute noże ze stali damasceńskiej. Miyabi to japońskie noże inspirowane tradycyjnymi samurajskimi mieczami – nie tylko idealnie ostrymi, lecz także zachwycającymi wyglądem.
Wytwarzane w Japonii odznaczają się doskonałą jakością i precyzją wykonania, a także wyjątkowym designem.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Trudno dziwić się ich powodzeniu.
To jedne z najpiękniejszych noży w ofercie Miyabi, które trzeba byłoby porównać z wielokrotnie droższymi od nich ostrzami, by mieć pojęcie, co japońska marka zdołała stworzyć. D (lekko spłaszczona) z brzozy Masur. MCw otoczeniu 1warstw stali o różnym poziomie twardości 3. The blade is constructed of micro-carbide powdered MCsteel, which is ice-hardened to an impressive HRC.
This in an exceptionally sharp and lasting edge. The blade is wrapped in 1additional layers of steel, resulting in a beautiful flower damascus pattern. The Beauty of Sharpness Noże japońskie uważane są za najlepsze na świecie. Ich zachwycające piękno i niesamowita ostrość bazują na ponadtysiącletniej tradycji, historii i doskonałych wzorcach, jakimi są słynne samurajskie miecze.
Każdy nóż Miyabi to prawdziwy majstersztyk, który wyznacza standardy jakości i estetyki. Ekstremalnie ostry nóż SANTOKU z autentyczną japońską klingą jest najbardziej znanym uniwersalnym nożem azjatyckiego typu. SANTOKU doskonale nadaje się do pracy z mięsem, rybami, warzywami i owocami. Długość ostrza: cm.
Mærk forskellen ved at arbejde med santokukniv med en enorm hårdhed og skarphe når du skal skære kø fisk eller grøntsager med præcision. Info i zamówienia tel. Santokukniven er den japanske allround-kniv, der er fantastisk til at skære, hakke og snitte fisk, kød og grønt.
Shaped in the traditional Japanese ‘D’ style, the richly flecke Karelian (Masur) Birch wood handles reflect the stunning floral patina of the blade, with subtly engraved wildfire burls from the base to the guard. MIYABI Birchwood is a work of culinary art. Both blade and handle are crafted from the most precious materials, which shape their striking appearance. More than meets the eye, the potent core of SGmicro-carbide powder steel is protected by 1layers of steel.
MIYABI’s innovative, ice-hardening process locks in the long-lasting sharpness of. Read more of the latest reviews here.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.