Bistro bochenek - La Costa Herby Na widok ciasta na pizzę Magda Gessler stanowczo zabroniła wydawania tego dania w nomen omen pizzerii La Costa. Taka decyzja nie spodobała się właścicielowi. W menu pojawiły się m. Te jednak - decyzją właściciela lokalu.
Tymczasem właściciel knajpy zamiast zwijać interes, ma wielkie plany na.
Najnowsze wiadomości ze świata showbiznesu i polityki. Plotki i potwierdzone newsy. Oglądaj filmy i zdjęcia: wywiady i fotogalerie.
Magda Gessler zamieniła dawne La Costa na staropolską restaurację z żurkiem, pachnącym chlebem i. Lokal zmienił nazwę na. Bistro Bochenek to lokal w Herbach niedaleko Częstochowy, który doczekał się rewolucji. Obawy Gessler potwierdzają inni.
W serwisie Dziennikzachodni.
Pizzeria La Costa, Kalety. Przyjdź i przekonaj się sam! La Costa to miła atmosfera, fachowa obsługa i pyszne jedzenie. Przestronny chlebak BISTRO z pokrywką o podwójnym zastosowaniu bez problemu pomieści duże bochenki chleba. Po odwróceniu bambusowa pokrywka może służyć jako zatrzymująca okruszki deska do krojenia.
Chlebak BISTRO został wykonany z bambusa przyjaznego dla środowiska i tworzywa sztucznego wolnego od BPA. Niedaleko Częstochowy mieszczą się Herby. Zupa chlebowa na zakwasie była jednym z popisowych dań zrewolucjonizowanej przez Magdę Gessler restauracji Bistro bochenek ”. Słynna restauratorka tym razem zawitała na Śląsk, gdzie nieudaną pizzerię „La Costa” zamieniła w pachnącą pysznym, ekologicznym chlebem restaurację, serwującą tradycyjne polskie dania.
Kuchenna Rewolucja się udała? Dzięki tym potrawom Gessler zmieniła brzydką, zapełnioną niepotrzebnymi bibelotami, kurzem i niedobrym jedzeniem restaurację, na pachnące prawdziwym polskim jedzeniem i chlebem „ Bistro bochenek ”. Surowiec przyznaje, że żałuje udziału w show, jednak nie zamierza zamykać lokalu. Zobacz także: Magda Gessler pokazała zdjęcie bez makijażu.
Bohemia Restaurant, Śródmieście (Warszawa). Restauracja łącząca tradycję z nowoczesnością, gdzie klasyczną czeską kuchnię urozmaiciliśmy kuchnią. Chcę stworzyć własny brand.
Charakterystyka programu. Do programu zgłaszają się restauratorzy, mający problemy z utrzymaniem lokalu. W każdym odcinku Gessler odwiedza jedną restaurację. W ciągu czterech dni uczy właścicieli i personel podstaw pracy.
Obserwuje i analizuje sytuację, później komentuje ją i proponuje metody rozwiązania problemów, np. Wpis spowodował duże zamieszanie - wielu fanów nie wiedziało, że restauratorka ma syna, czym się zajmuje.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.