środa, 30 stycznia 2019

Obsługa ekspresu do kawy w restauracji

Tradycyjne ekspresy znanych na rynku producentów pozwolą na przygotowanie idealnej kawy tak, aby mogli się Państwo rozkoszować jej wyśmienitym smakiem. Carimali KICCO jest popularne ze względu na swój wygląd w stylu retro oraz łatwość obsługi. Dodatkowo otrzymają Państwo młynek do kawy. Wybór odpowiedniego ekspresu do kawy na potrzeby restauracji nie jest łatwy.


Podejmując decyzję zakupową musimy wziąć pod uwagę szereg kryteriów, jak finalne przeznaczenie ekspresu, wydajność, wytrzymałość, sposób obsługi, warunki zakupu i serwisowania, a nawet design. Dobra kawa to wizytówka nie tylko profesjonalnej kawiarni, ale także cukierni, baru, restauracji i hotelu, dlatego warto zainwestować w profesjonalny ekspres, aby móc raczyć swoich gości naprawdę aromatyczną i profesjonalnie przygotowaną kawą.

Oferujemy dzierżawę ekspresów do kawy dla firm, restauracji, biur, hoteli. W wynajmie ekspresu zapewniamy kawy ziarniste z naszej oferty. Zapewne część z Was zastanawia się skąd takie różnice w cenach ekspresów kolbowych. Kwestia ceny ekspresu do kawy wynika z wykorzystanych materiałów oraz podzespołów, które odpowiadają za przygotowanie kawy o odpowiednich parametrach. Obsługa ekspresu jest niezwykle prosta, a zaparzenie pysznej kawy zajmuje tylko chwilę, co jest szczególną zaletą w przypadku wydarzeń takich jak konferencje czy targi, gdzie niejeden uczestnik chce jak najlepiej wykorzystać ograniczony czas.


Dzierżawa ekspresów do kawy to optymalne rozwiązanie w każdej sytuacji. Ekspresy do kawy automatyczne. W kawiarni, restauracji, barze, hotelu, pubie czy innym lokalu gastronomicznym profesjonalny ekspres do kawy – automatyczny lub tradycyjny z kolbą – to podstawowy element wyposażenia.


Jedynie urządzenie wysokiej klasy zapewni napoje dobre jakościowo, a także klientów.

Odpowiedni ekspres do kawy to podstawowy element wyposażenia każdej kawiarni oraz wielu barów. Pozwala na wydobycie głębi smaku i aromatu dowolnego rodzaju kawy. Poznaj sekrety parzenia doskonałej kawy w domowych warunkach. Profesjonalny barista zdradza jakie czynniki najmocniej wpływają na smak kawy.


Obsługujemy Klientów z różnych sektorów: biura, restauracje, kawiarnie, hotele i piekarnie. Jesteśmy obecni też w uczelniach, na dworcach, w szpitalach, oraz w wielu innych miejscach. Coraz częściej znajdują też swoje miejsce w mieszkaniach zagorzałych kawoszy.


Dlaczego należy usuwać kamień z ekspresu do kawy? Kamień w sposób naturalny osadza się wewnątrz ekspresów do kawy. Regularne usuwanie takiego osadu chroni ekspres przed uszkodzeniem i wydłuża okres użytkowania. Zapewnia także utrzymanie najwyższej jakości przyrządzanej kawy.


Ewentualnie możesz używany ekspres do kawy z nieco wyższej półki. Stopień zmielenia kawy Wybierajmy więc. W tym celu polecam działy „giełda” na forach kawowych. Tymczasem trzy wybrane, nowe ekspresy w tej kategorii cenowej: La Pavoni – popularny biurowy ekspres do kawy, więc w małej gastronomii również się sprawdzi.


Jeśli jesteście Państwo zainteresowani zakupem ekspresu do kawy, zapraszamy do kontaktu z naszymi specjalistami z działu handlowego, którzy pomogą dobrać Państwu odpowiednią maszynę dopasowaną do indywidualnych potrzeb lub prosimy o wypełnienie formularza z zapytaniem. Moc Moc ekspresu do kawy jest zasadniczym parametrem, który określa czas przygotowania urządzenia do pracy jak również czas przygotowania kawy. Posiada manometr do odczytu ciśnienia.

Im większa moc urządzenia tym szybciej są przygotowywane napoje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty