czwartek, 12 grudnia 2019

Kotleciarki

Najważniejszy z nich to oczywiście załoga kuchni, która przygotowuje dania. Mogą one wtedy oferować rozbicie mięsa na kotlety, co na pewno przyciągnie niejednego klienta, który w domu nie chce tego robić lub nie ma takiej możliwości. Kotleciarki pojawiają się również w sklepach mięsnych.


Przeznaczone są do restauracji, stołówek, sklepów mięsnych oraz sal weselnych czy firm cateringowych. Specjalna konstrukcja sprawia, że ubytek wagowy jest znacznie mniejszy w porównaniu z.

Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Profesjonalne kotleciarki dla gastronomii. W niedzielne przedpołudnia popularnym odgłosem dochodzącym z wielu domów jest ubijanie kotletów. W lokalach gastronomicznych do tego celu używa się specjalnych urządzeń, a są nimi kotleciarki.


Tego typu maszynka do schabowych, karkówki, sprawdza się w restauracjach, barach, stołówkach czy w firmach cateringowych. Jej wykorzystanie skraca czas smażenia i marynowania oraz sprawia, że mięso staje się bardziej kruche i smaczne. Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp.

SMS) przez Grupę OLX sp. Dzięki procesowi nacinania mięso podczas obróbki cieplnej staje się bardziej kruche, a składniki przyprawowe docierają w jego głąb. Maszyna do rozbijania i nacinania mięsa umożliwia kucharzom i pracownikom punktów mięsnych sprawnie przygotowywać duże ilości jednakowych kotletów, steków, zrazów, filetów, befsztyków.


W naszej ofercie znane i cenione kotleciarki Victor. Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.


Moduł kotleciarki do mięsa KM27. Do zastosowania z wilkami do mięsa, modelami TCoraz TC22. KMto profesjonalne wysokowydajne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsa w którym producent zwrócił również szczególną uwagę na bezpieczeństwo użytkowania i łatwość utrzymania kotleciarki w czystości. Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Kotlet otrzymywany za pomocą maszyny jest gotowy zarówno do końcowego przygotowania bezpośrednio do spożycia, jak też do głębokiego mrożenia i. Wśród nich znajdują się kotleciarki manualne oraz elektryczne.


W ofercie naszego sklepu znajdą Państwo wiele modeli. Posiadamy również kotleciarki w formie prasy. Urządzenie to przygotowuje nawet do 8kotletów na godzinę.


Jest to nieprawdopodobna pomoc i usprawnienie działania kuchni. Szeroki wybór produktów i atrakcyjne ceny.

Zapoznaj się z pełną ofertą! Szybkość, efektywność i wytrzymała konstrukcja ze stali nierdzewnej to cechy, którymi opiszesz kotleciarki do mięsa niemieckiej marki Royal Catering. Maszyny stworzono z myślą o zastosowaniu w profesjonalnych restauracjach i bistrach, a. Skracają czas obróbki mechanicznej i termicznej, oszczędzając nawet energii lub gazu. Wydajne kotleciarki Royal Catering.


Niemiecka marka Royal Catering to producent profesjonalnych urządzeń i sprzętów wykorzystywanych w najróżniejszych lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez bary, aż po food trucki. Podobnie jak wiele innych produktów, tak i kotleciarki z tej kategorii cechują się wysoką jakością wykonania. Nasz szeroki asortyment obejmuje nowoczesne i wydajne kotleciarki do mięsa (steakery), które są niezastąpioną maszyną w wielu restauracjach, stołówkach, firmach cateringowych, salach weselnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, a nawet w sklepach mięsnych.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty